Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

010-2614037 ook voor vragen & hulp
Ervaringen

Goedkope Uitvaart (onderdeel van Uitvaart24) vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.2
4.5
164 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 99 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1169 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
8
4
Denk dat er altijd wel iets verbeterd kan worden, maar wij waren super tevreden
Nvt
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 3.5
Deskundigheid 4
02-04-2021 Hermina de Jonge , Rotterdam
10
5
Fantastisch
Hele fijne mensen,heel meegaand. En hele fijne ,goede service.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
02-04-2021 Hec van Katwijk, Vlaardingen
10
5
Alle aanwezigen waren zeer tevreden over de verzorging van de dienst.
Goed en respectvol verzorgd.Ook de bloemen keurig geregeld.Zeer aan te bevelen.Je kan alle kanten op Qua wensen,en budget.De nazorg ook prima geregeld.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
24-03-2021 Fred, NAARDEN
10
5
Keurig geregeld van melding tot nazorg
Een waardige uitvaart geregeld door Uitvaart 24, zeer prettige communicatie en meedenkend wat heel fijn is in een toch al moeilijke tijd. Er is veel mogelijk tegen een zeer goede prijsverhouding. Afspraak is afspraak en geen verassing achteraf mbt nota o.i. Nogmaals heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-03-2021 Jan, Zoetermeer
10
5
Fijne en waardige dienstverlening van Uitvaart24
Wat een prettig bedrijf welke je nodig hebt wanneer je in een verdrietige periode zit! Snel, deskundig, goed bereikbaar, betaalbaar en ze denken op alle punten mee met je. We hebben Uitvaart24 ervaren als een waardig en transparante organisatie.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-03-2021 Michel, Purmerend
10
5
Fijn, vriendelijk, warm ontvangst, en goed georganiseerd.
Mijn ervaring is zeer positief. Het ontvangst was fijn. Goede organisatie, deskundig en vriendelijk. Ik houd hier een goede herinnering aan over.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-03-2021 Ilona, Hoogezand
10
5
Een absolute aanrader
Binnen 11 maanden hebben wij van onze vader en moeder afscheid moeten nemen. Zowel de crematie van onze vader als de begrafenis van onze moeder is zeer eervol verlopen Zeer prettig contact en flexibel meegedacht in deze vreemde corona tijden. Maikel, nogmaals bedankt voor de geweldige uitvaartbegeleiding
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-03-2021 Martin, Castricum
10
5
alles tot in de puntjes verzorgd
wij zijn geholpen door Mark Dietrich en die heeft ons zeer deskundig begeleid en heeft ons alles uit handen genomen alles tot in de puntjes geregeld Mark bedankt. groetjes gonnie en fred.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2021 fred en gonnie, amsterdam
9
4.5
Grandioos
Na een fijn gesprek,werd het snel en perfect geregeld,wat op de site staat van Uitvaart24 klopt dan ook 100 procent,kan en zal deze onderneming bij iedereen aanraden
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
19-03-2021 Henny, Rotterdam
9
4.5
aangenaam van toon en houding, voorbeeldig ten aanzien van de informatie en de afspraken
Overlijden tijdens corona, een crematie, met een puzzel of je wel/niet bezoek bij de crematie wenst. vanwege de puzzel moesten de afspraken veranderen. Uitvaart24 bleef prima meewerken aan de wijzigingen en waren echt van dienst. En eerlijk over de kosten die erbij hoorden. Via telefoon en mail verliep het prima en kostte het ook niet zoveel tijd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
19-03-2021 wytze bijleveld, houten

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews